Praktisk info

ROCKBOX

Praktisk info

Her lidt oplysninger der kan være stor hjælp og undgå misforståelser.

 

Har du yderligere spørgsmål så ring / mail til os.

 

Indkørsel :

 

Der kan holde til en lille lastvogn eller en stor varevogn. Et hårdt underlag som fliser eller lignende er rigtig godt. Vi medbringer ca. 1.5 tons udstyr, så det er vigtigt for os at der er plads til at læsse af og på.

 

Indgang :

 

Skal mindst være 90 cm bred. Det er bedst med en port eller en dobbeltdør. Trin, trapper og smalle passager er ikke så godt. Noget af vores udstyr er op til 4 mtr. langt og skal kunne transporteres direkte til scenen uden at vi støder imod vægge eller lofter.

 

Scene :

 

Hvis vi skal have optimale betingelser, skal vi bruge 4 x 8 meter, men 3,5 x 6 meter kan det lade sig gøre. Loftshøjden må ikke være under 2,5 meter og det vil være en fordel med op til 4 meter. så passer det til vore lysmaster og vores bagtæppe.

 

Det vil være en fordel for publikum hvis borde eller siddepladser er 4- 5 meter fra vore højtalere.

 

Scenen skal være stabil med fast underlag, gerne tæppe og hvis det er en teaterscene, ryddet og fri af kulisser og anden dekoration.

 

Strøm :

 

Vi har brug for en del strøm, og kan ”hente” 380 V fra en afstand på ca.15 meter. vores tilslutning er Cee ( de store røde runde stik ) eller almindelige ”mangebenede flade stik” som til vaskemaskiner ol.

 

Hvis der ikke er 380 V til rådighed, er det nødvendigt med adgang til to uafhængige 16 AH grupper der ikke er hårdt belastede i forvejen. Vi medbringer 220 V. kabler på ca. 10 meter og fordelerdåser.

 

OBS: Lysdæmpere og lysstofrør er støjkilder, der går i vores anlæg og får det til at summe.

 

Øvrigt :

 

Før vi går på scenen og når der er pause, skal vi bruge et rum hvor vi kan være os selv, og kan klæde om.

 

Under optræden og i pauserne forventer vi, at der stilles Øl og vand til vores rådighed.

 

Er der natmad forventer vi ligeledes, at der er beregnet kuverter til os, og at betjeningen ved besked.

 

Efter optræden :

Vi pakker sammen efter ca. en halv times pause, og begynder derefter straks at pakke vores udstyr i bilen.

 

Lorem ipsum dolor sit amet vel egestas ac ullamacorper et primis at aliquam duis nisl suscipit massa montes sed venenatis placerat odio facilisis. Dictum nisl neque amet integer qui ac veli at tempor viverra et vulputate sed et placerat nostrud. Libero at eget sodales purus ligula sociis risus it morbi per. Quam quam nulla vitae fusce mollis viverra eget ut nec fellis. Sed phasellus a non neque eget. In fermentum ac erat aliquam at aenean amet a phasellus arcu vitae vestibulum. Morbi metus rutrum at pede nostra ac mattis neque a eros. Eget curabitur neque tellus a nulla pretium sociis odio lorem at egestas quiis lorem fames lorem amet felis.

POPULAR